Kompanija MEGA TRANS d.o.o Visoko je osnovana 2000 godine. Osnovna djelatnost kompanije je pružanje logističkih usluga uključujući transport/prevoz, skladištenje, distribucija, carinjenje kao i djelatnost konsaltinga na izradi fizibiliti studija kao i konsalting u oblasti optimizacije logističkih procesa i troškova. Posjedujemo vlastiti skladišni prostor kapaciteta 1000 m2 te smo u mogućnosti vršiti usluge skladištenja. Naš rad karakterišu tačnost, pouzdanost, odgovornost, fleksibilnost, kvalitet i brzina. Imamo mlad i dinamičan tim uposlenika koji su uvijek spremni da udovolje zahtjevima klijenata. Konstantno radimo na poboljšanju kvaliteta usluge. Naš osnovni cilj je zadovoljstvo naših klijenata i naša najbolja preporuka su naši klijenti.

Specijalizirani smo za transport volumenskih roba i sva vozila su sa MEGA prikolicama 3.0 m efektivne utovarne visine i 100 m3 utovarnog prostora. Takodjer, sve poluprikolice su u „coil“ izvedbi sto nam omogucava transport kolutova (mulda) te su sva vozila kao i vozači opremljeni za transport ADR roba u kompletnim i zbirnim utovarima.

Trenutno smo prisutni u svim evropskim zemljama , te smo također u mogućnosti organizovati transporte za Rusiju i ostale baltičke zemlje. Posebno istićemo kratko tranzitno vrijeme i najpovoljnije cijene u zbirnom transportu iz zemalja Benelux-a (Holandija, Belgija, Luksemburg), Njemačke, Poljske, Češke i Slovačke.

Posebno isticemo kratko tranzitno vrijeme i najpovoljnije cijene u zbirnom transportu iz zemalja Benelux-a (Holandija, Belgija, Luksemburg), Njemačke, Poljske, Češke i Slovačke.

Pružamo uslugu real-time pračenja robe koja Vam omogucava da pratite kretanje Vaše robe od trenutka utovara do istovara.